turn me on with your electric feel

Soundtrack: Ebony Bones - The muzik


 Jag tar en paus i packandet av flyttlådor (på måndag hörrni, på måndag!) och sätter mig ner för att punkta upp några saker som kan vara viktiga att veta.

  • Jag ska flytta.
  • Jag har ägnat stor del av eftermiddagen till att rensa ur min skrivbordslådor m.m, och hittat ett helt otroligt antal pinsamma saker. Pinsamma saker kan vara; en "löpsedel" jag gjorde i Falun när jag gick i sexan med texten "Rockstjärnan: "jag skiter i vad ni tycker om skivan, bara ni köper den!"". Eller dagböcker från fyran. Eller dikter från sexan. Eller porrfilmer på VHS. Eller nallar. Eller rosa bilar. etc, etc.
        Det jag blir mest pinsam och deprimerad av är alla oanvända kondompaket jag hittat. Antingen så är det ju ett bevis på att jag inte fått pöka alls genom åren, eller så är det ett bevis på att jag är jävligt hardcore som kör oskyddat.
    Living on the edge...
  • Omg, jag fastnade vid eniros skattjakt för någon dag sen! Helvette vad kul det var! Jag satt i säkert tre timmar och gosade med gåtorna. Det höga antalet timmar beror på ett "minor setback" rörande matematiken. Jag tog nämligen för givet att 1km är 100m. Nu vet jag bättre.
  • Jag hatar Melissa Horn. Hennes reklam kom upp på Spotify gång på gång medans jag packade, och tillslut var jag ju tvungen att lyssna på hennes jävla album.
         Den där kvinnan måste skaffa sig lite ryggrad! Usch så mesigt det låter. Hon är sådär puttenuttigt söt och nertonad att jag vill fila in en ätpinne i låret på henne! Hon är en mycket, mycket, mycket mjäkigare version av Sandra Carlstedt. Så lyssna på henne istället, säger jag bara.
  • Nästa gång jag skriver bor jag i en tvåa med en väldigt söt, charmig och respektabel flicka.

Over and out.


För du är moderat

soundtrack: Feel the love - Cut copy
 Nej, jag tror jag skiter i det hä med att jobba på café snart. Det är alldeles för liberalt för min smak.

Je pense a toi

Soundtrack: P3-star


 Jag har precis varit ut och gått med frugan. Vi är husvakt hela helgen, och det är inte mig emot.


 




 Och den här bjuder jag på:


Kalhygge

Soundtrack: Skansros - Drömmen om skansros


 Jag rakade mig igår. Det kändes som en bra idé.

Det var det inte.

Jag ser ut som en bäbis.


RSS 2.0