Mambo Italiano

Det är väldigt lågt. Men fan så roligt!

http://dagenskuk.blogspot.com/

3 A.M.

Soundtrack: Sia - The Girl You Lost to Cocaine

 Grillning vid havet slår det mesta alltså. Och så gör även Alfapet vid grillning vid havet!
Vi blev tvugna att pulsa genom snön en bit, men det gjorde inget. Jag hade ju tagit på mig mina Fred Perrys, så det var en bit av kaka! Jag slänger la upp lite bilder, och vill ni mot förmodan höra min målbrotts-stämma så får ni ta och se på videobloggen som kommer upp på monkeycombat.tk nån gång under kvällen. Peace out.

       

I was a dambuilder

Soundtrack: Kleerup feat. Lykke Li - Until we bleed

 Jag kom precis hem från pimplingen nere på fjärden. Det var bland det tråkigaste jag varit med om! Ingen fisk fick jag heller. helvettes.


Nu ska jag och grannen bege oss ut till hans sommarstuga för att dricka kaffe, grilla korv och spela alfapet. Ain't that something?

L'italiano vero

Soundtrack: Alma Cogan - Mambo Italiano

 Idag har jag slitit! Jag har åkt skidor i tre timmar. Jo, det är sant! Vi tog en tur ut till vår sommarstuga på ön Kusön. Vi var sju stycken som tog oss ut på isen och sakta letade oss ut till ön. Det hela liknade en arktisexpidition, och ska jag vara ärlig så låtsades jag det också..

         

Nu ska jag in till la stada och se på bio med Princi. Lars and the real girl har premiär på sjuan idag, så vi tänkte att varför inte ta igen för den där gången vi missade Gomorra. + Att jag hoppas på att vi hinner med att besöka MAX också!

Diva är en kvinnlig version av en pimp

Om jag var en svart, överviktig kvinna skulle jag nog gjort samma sak. Tagit på mig min svart-blå-röd-randiga balettkjol och shake:at vad min mamma hade gett mig!

http://www.youtube.com/watch?v=niEfEdvLWI0&feature=PlayList&p=844308E656312FBB&playnext=1&index=4

I was a higwayman

soundtrack: Despina Vandi - Marameno

 Jag har suttit hela dagen och knåpat på en äckligt dålig uppsats som skulle varit inne för en vecka sen. Det är så deprimerande när man verkligen känner hur allt man skriver suger. Det här var nog den sämsta uppsatsen jag skrivit och tänkte först inte lämna in den alls, men blev hotad med ett IG, så nu får det fan bära eller brista, inlämnad är den iaf!

Jag var på bio med Agnes i tisdags. Vi såg "I taket lyser stjärnorna", men bara efter en del klagomål från Agnes. "Är inte det en tjejfilm?" Jo! Det kanske det är, men jag läste tjejboken när den var aktuell och nu skulle jag fanimig se filmen också!
Så det fick bi den, och visst var den trevlig. Dock inte sorglig nog. Man blev bara lite illa till mods, när man hade velat storböla. Den var inte heller ungdomlig nog, även fasst det fanns en del pinsamma ögonblick i den. Men jag ville ha något riktigt pinsamt, något som får en att likt en orm vilja krypa ur sitt skinn och lämna det där i biosoffan! Men för all del, se den!


RSS 2.0