Komma

Soundtrack: Friendly Fires - Paris

 Här sitter jag. Plogbilen körde nyss förbi utanför. Jag kan vara helt seriös när jag säger att jag nästan började gråta när det började snöa igår eftermiddag, och ännu mer imorse när jag vaknade och såg ut genom fönstret. Fyfaan.
Inte är det mycket till hjälp att jag måste skriva två uppsatser + plugga till tre prov. hujedamig.

P.S.
Idag såg jag ut som en rasbiolog.

Punkt

Det snöar ute. Det var den våren det.

Wassup Wassup?

soundtrack: http://www.youtube.com/watch?v=ofRCldHb7X0&feature=related

 
Igår grillade vi för första gången på året! Vi trotsade vintern som tydligen fortfarande hade greppet om Axmarby, och grillade nere vid kajen. Jag köpte sjukt dyra fläskkotletter som vi åt tillsammans med djupfrysta kroketter. Mysigt, visst, men tillslut blev det helt enkelt för kallt och vi drog oss tillbaka till le residence de Wigert och spelade "Med andra ord" + TP. Trevligt grabbar, trevligt!

Not fair

Det var fest för ett tag sedan.
"Pappa får jag gå?" frågade Alfons.
"Jadå, rör inte Rökmaskinen bara, Alfons, Ajabaja!" sa Pappa.
"Nej", sa Alfons och gick på festen.
Pappa läsde.
Klockan ett på natten ringde plötsligt pappa och frågar: "Du rör väl inte Rökmaskinen?"
"Nej", sa Alfons...





La primavera é arrivato!

vår vår  vår vår vår vår vår  vår vår vår vår vår  vår vår vår vår vår  vår vår vår


Little people in the city

Soundtrack: fågelkvitter.
 Trevlig kväll igår. Gitarrer och thåström och Annika, ja jävlar!


Danny var där också, som ni kanske såg. Jag ska nämligen på något av en klassfest ikväll, där Schlager självklart är det stora temat! Och vad skulle då passa bättre än att jag, Jonis och Jines klär i oss rollerna som EMD? Inget, I tell you, och därför har jag tillverkat (helt själv) en mask som ska hjälpa mig att gestalta denna Danny.
Det är entusiasm!

Smör

Soundtrack: Let's dance

 Jag lyckades pallra mig upp till Bergby efter mycket om och men och med lite mutor bestående av nalkande fotmassagerz.
Så nu sitter jag hos Nicolai med Jines och Erba. En natt med kaffe och gitarrer, samt möjligen lite popcorn, väntas framöver.
+ möjligen en gästbloggning från Erbas sida. Keep a look out!

/gropen ganstahs

Du vill så du kan

Den perfekta avslutningen på en redig grabbkväll!

Du kan om du vill

Idag var jag på föreläsning med Nicolai vid min sida! Vilken föreläsning sen! Vi var två utav nio pers som var där, så the conection mellan oss och föreläsarna var total!
Dock satt en jobbig, invandrad, halvt hjärnsvag kvinna längst fram och ställde korkade frågor i en halvtimme. Något irriterande..

Nu jäklar är det grabbkväll med grabbarna hos Nicolai. Så det blir folköl, lagligt inhandlad på Willy's, och snus hela kvällen.
Hade gött då!

Music for girl

Robert Mapplethorpe alltså, vilken kille!

Is your bed made?

Soundtrack: Vampire Weekend - Campus

 Jag står inför ett vägval. Ska jag åka iväg på fierepraktik till Italien i tre veckor, eller spendera en helg i Borlänge för att ha den bästa festivalsommaren hittills? Det är det jag sitter och funderar på för tillfället. Men just nu känns det ändå som att tre veckor i nordöstra Italien är svårslaget!

Post scriptum: Jag hade gårdagens frilla på mig idag. Det såg ut: sådär..

Vi gör män till pojkar

Soundtrack: En väckarklockas tickande.
 Idag hade jag och Jines Photoshoot. Det låter fräckt, jag vet, men saningen är att det var ett helvete. Det var kallt så ini och vi gick länge och väl för att hitta någonstans att ta några "frames." Vi ville ju att det skulle se "smutsigt", "äckligt" och "pundare" ut, så vi fick se oss om i Gävle och ta vad som fanns att erbjuda. Något som resulterade i vad som verkade vara en milslång promenad ut till Alderholmen. pust.
Vi får se om jag lägger upp några bilder senare, då jag framkallat dem. De föreställer iaf. Jines i en randig kavaj + en clown. Mjaa, sug på den ni!

Godnatt

Nymålat. nymålat, nymålat!

Soundtrack: Nimbooda
 Jag var ut idag ändå. Jag klädde upp mig något fruktansvärt och gick ut och tog kort. Jag fotograferade en bäck, en lada och en zebra. Godnatt

     

I wrote a song for you today.

Soundtrack:
 Fyfan vilken skön dag jag ska ha idag! Känns lite som att jag utnyttjade gårdagen till den grad att det inte finns något över tills idag. Så idag blir det bara till att sitta inne, lyssna på la musica och kanske räkna ett mattetal. Loves it!


RSS 2.0