I've got life

Soundtrack: Nina Simone - Four women
 
Kanske den mest skrattretande rasistpropagandan jag sett hittills:

http://www.youtube.com/watch?v=c4xhyXIGeow&feature=related

What did you tell them?

Soundtrack: All I ever wanted - Basshunter
Nagot som ar ganska vidrigt ar att allt jag ater har sina ansikten/kroppsdelar kvar, sa att jag verkligen ser vad jag ater.
Igar at jag kanin, dar alla leder var kvar, sa att jag sag den lille kaninen komma skuttandes framfor mig, ni vet. Och for en halvtimme sen at jag fisk som lag och stirrade pa mig medans jag rock ur benen pa dem.

Anyway, jag sitter och kollar igenom deras Itunesbibliotek. Jag hittar faktiskt nagra svenska artister, eller vad sags om Basshunter, som sett ovan? Abba ar ju ocksa en klassiker, sa har hittar vi en del sant ocksa.

Maybe now? Or later? Whatever you want.

Soundtrack: natt spanskt skit.

Jaha, har sitter jag hos min vardfamilj pa mallorca. Vi akte igar klockan halv tva fran Vasaskolan, och runt klockan tio landade vi i Palma. Men da fick man inte ga och sov, nej vi skulle ut och ata, dricka ol och ga pa klubb.
Jag kan ju saga direkt att de inte precis ar varliga med spriten har nere. fyfan vilka groggar de gor!
Sa natten slutade med att klass SP21 fullkomligt rojde dansgolvet! Vi dansade pa bord, korde boxen och korde jarnet!

Idag tog jag och Josep, som min vard heter, och akte till en strand for att umgas med de andra. Tyvar sa visade det sig att alla de andra andrat sig i sista stund, och akt till en annan strand, sa dar satt jag, Josep, joseps basta van Pau, Paus svensk Johan och Matilda med sin mallorcanska vardinna. pinigt lage, men det var ingen fara. Vi badade och tog det lugnt, som det sig bor nar man ar pa semester. 

Min vardfamilj ar faktiskt jakla justa. Joseps foraldrar ar bada larare, sa engelskan ar inte alltfor dalig. och de ater inget alltfor mallorcanskt och vidrigt, jag horde fran andra svenskar att de blivit tvingade att ata sniglar, t.e.x.
Josep ar en riktig helyllekille. Han roker inte, vare sig nikotin eller mariuana, och han dricker inga kopiosa mangder alkohol. Sa det kanns faktiskt ganska skont, for aven har har jag redan hort om en del svenskars vardars "rokvanor."
En Svensk akte bil med ett tjejgang som rokte pa medans de forsokte fa henne att prova.

Min vardfamilj bor i en nybyggd trevanings-lagenhet mitt i Felanitx. Jag har ett eget rum med en gigantisk dubbelsang och en lika stor garderob. Sa har de en tradgard med, dar sitter vi och ater under vinrankor bredvid deras limetrad.

Ah, herregud, jag borjar fa en javla angest over det har att allt ska anpassas till mig. De fragar mig alltid hur jag vill ha det, och det kanns ju jattetaskigt, for tank om jag sabbar deras liv totalt. Jag blev tvungen att prata med mamman alldeles nyss, for hon ville veta nar vi skulle bli hamtade fran klubben vi ska pa ikvall. Det lat lite sahar:

- Nar vill ni bli hamtade?
- Jag vet inte jag, nar som hellst gar bra.
- Jamen vilken tid?
- Nar blir bast for dig?
- Vilken tid som hellst gar bra, nar vill du bli hamtad?
- jag vet inte jag, du kan bestamma nu du, sa blir det sa.
- Ja.. okej.. Sa nar vill du bli hamtad?

sa nu sa jag klockan tva, och nu kanner jag mig skit-taskig, for tank om hon vill sova da?
Jaja, ar man gast sa ar man, antar jag. Nu ska jag ta en dusch och ata pizza, separat.

heipa.

RSS 2.0