éru svensk elle!?

Soundtrack: Under isen (ligger himlen) - Stefan Sundström
 
Jag har varit ledig i två hela dagar! Och i de 48 timmarna försökte jag trycka in en hel veckas slappning. Det blev overload direkt. I måndags åkte jag till Thomas tidigt på morgonen. Vi låg och solade/badade på totra-det luktar bajs-beachen.
Sen åt jag mat, på mat, på mat tills jag var helt full. Så när jag åkte in för att träffa Emma på en fika, så mådde jag dåligt utav helvete.

Jag hade verkligen sett fram emot att snusa. Jävligt sugen var jag när jag och Thomas begav oss in mot staden. Thomas hade träning, och jag skulle alltså trycka in ett möte. Så det blev till att spatsera raka vägen till en kiosk där rapén inhandlades.
Jag gled ut ur kiosken och var överlycklig över att stoppa in en prilla, då nånting jävligt konstigt hände.
Jag fick min livs första nico-kick!
Jag har alltid tönt-stämplat folk som pratar om nico-kickar och sagt att, något sånt, nej det finns ju inte! Men herrejävlar vad allting helt plöstligt blev suddigt och rörligt.

Det var ingen behaglig kick heller, utan snarare en obehaglig känsla av att jag snart skulle ramla ihop mitt på stortorget inför alla lattesörplande ungdommar inne på georges.
Resten av kvällen var jag helt förstörd, men min och emmas fika blev faktiskt ganska lyckad.

Fjärlin vingad syns på Haga

Soundtrack: Lay Lady Lay - Bob Dylan

 
Shit vad jag jobbar. Fyra dagar i rad, and counting!
Fy fan vad man missar grejer. Jag vet inte allt vad jag missar. Nu har jag iallafall börjat med att gå upp klockan sju (!)  varje morgon.  Idag padlade jag och Jonas kajak i Gästriklands skärgård klockan åtta på morgonen! Det var då en jäkla upplevelse. Man förstår inte vad man missar när man sover tills klockan tolv om dagarn. Det är hela fem timmar man har till godo om man stiger upp redan vid klockan sju.

Vi padlade ut till sälstenarna och smög oss på hela nio sälar! De låg där som något från trias och frustade åt oss i morgonsolen. Vi guppade omrking dem ett tag tills en utav dem skuttade ner från sin sten och dök under vatten. Då padlade vi iväg, rädda för våra liv.

In other news:
  • På två dagar hade jag sönder fyra glas + att jag hälde sås över en kvinna.
  • Jag har serverat Ingvar Carlsson! Fanimig den creddigaste personen jag någonsin träffat.
  • Det har varit personalfest med gratis öl.


Jag är iranier.

Soundtrack:



Åh doktor, kan du ge mig någonting?

Soundtrack: Kristian Anttila - Harhjärta
 
Här sitter jag med min rysslugg och snurrar på stolen som ger av sig ett trött gnissel.
Jag kom hem från Göteborg i dag. Eller Göteborg och Göteborg, det var väl mer Gothia. Det var ett minus med hela resan. Men vi klarade oss ändå. Jag, Jimmy och hulm gled runt i staden och hade läget under full kontroll. Jag sov i husvagnen för första gången i mitt liv, bara en sån sak!

Jag har skaffat mig en ny frissa.

Jag måste verkligen säga att jag saknat byn. Det är fanimig första gången jag gör det. Jag satta faktiskt och funderade på vad mina vänner back home hade för sig. Det var en otroligt märklig känsla. Okej, jag hade jätteroligt i Götet, men jag kände ändå att jag hade velat varit hemma. Det kom krypandes när en högtalarröst lät exakt som en välbekant stämma från gamla goa Bergby.

Nu ska jag ta och bege mig till slaggen. Man blir trött av att åka buss i nio timmar. / Alexander Jonnyvich.

A stamp, a letter, a mailbox, a hello and goodbye

Soundtrack: Party With my Pain - Johnossi

 
Är det bara jag som bli kåt av kommunistisk propaganda?

http://youtube.com/watch?v=qLcc19mt4eA

I know a lot of fancy dancers

soundtrack: I'll jack U Off - Robyn

 
Tillbaks från jobbet. Ganska rolig dag ändå, när jag sumerar. En man som tydligen hade "jobbat inom branschen i hela sitt liv" tyckte jag var jävligt profsig och ville skaka min hand, vilket han gjorde. Två gånger.
Mot slutet tog jag en beställning av en knögfull man som tvunget ville ha en 6 famous. Han sluddrade kraftigt och sa "hörru", efter varje mening. Jag hade aningens dåligt samvete när han fylleramlade och välte ett bord.

Jag har köpt en DVD-BOX med Sally! Fyfan vad rolig hon är!  Jag behöver bara se en bild på henne, så garvar jag! Jag hade helt glömt bort att Sven Wollter spelade hennes pappa, men det kom ju bara som en bonus!

Någon som dock inte gör mig så jäklat glad, det är Anders Eklund.
Han har verkligen förstört mitt förtroende inför människor. Som i måndags, när en ensam man kom in och ville äta.
Då var min första tanke VÅLDTÄKTSMAN!
Resten av dagen var jag väldigt misstänksam och försökte lägga till och komma ihåg utmärkande ansiktsdrag, utifall jag skulle behöva vara vittne till något.
Fan för Anders!

Sei parte ormai de me

Soundtrack: 18 Karat Gold - Johnossi.
 
Lite mer info om le festival:

Mötet med Timo.
När jag gick hem från Sahara hotnights (själv.) såg jag plötsligt Timo stå och prata med Niels och några andra. Töntig som jag är gick jag fram och sa hej. Han pekade på mig med hela handen som för att säga: schnyggt. Jag njöt.
Vi pratade ett tag om hur det kändes töntigt att gå fram till sina idoler och be om autograf, sen ett tag om vilket band som var bäst på P&L. Jag gick hem med en autograf och en penna jag snott från Niels.

Plektrumet.
Jag och Thomas var på Johnossi. Vi började långt bak, men jag letade mig snabbt fram, och tillslut stod jag rakt framför scenen bland så mycket folk att jag knappt kunde andas. Det var en riktigt spelning, helt enkelt.
När allt är slut (Och jävlar vilket slut) så kastar John ut sitt plektrum i publiken. Jag såg var det landade, och dök genast ner för att få tag i det!
Då känner jag hur folk välter över mig, och med en duns ligger jag pressad mot gatustenen. Med armarna upptryckta i ansiktet och utan möjlighet att andas ligger jag och funderar på om jag ska bli en sån där som man läser om i tidningarna, en sån som kvävdes till döds under en festival. Men så blir det inte. Alla reser på sig och börjar röra på sig. En kille frågar: "Fick du plektrumet!?" Jag säger: "nej, men det ligger där borta någonstans", och pekar långt bort.
Sen ser jag själv neråt, och där ligger det. Halleluja!

Missen.
Jag och Johan bröt oss ifrån alla andra och gick för att se CSS. Vi stod och dansade ett tag bakom två tjejer. En hade det där typiska tjej-utseendet med långt hår och en vanlig T-shirt. Den andra tjejen hade sitt hår uppsatt i en indieknut mitt på huvudet och hade mer det där söta utseendet. Lite runda drag och blå ögon + en lite för stor skjorta.
Vi dansade mer, och jag bytte några blickar med flickan framför. Hon såg lite sugen ut, må jag säga.
Sen tog jag en lite närmre titt. Hade hon inte en ganska stor näsa? jo, nog fan hade hon det. Och hennes käkben var väldigt starkt markerade. Sen släppte han(!) ut håret, vilket inte ens räckte ner till axlarna!
Det var en pojkspoling som jag stått och utbytt blickar med!
Jag gick hem spyfärdig.

RSS 2.0